Діагностика тільності корів і телиць, в тому числі з використанням УЗД-сканера 07 Червня 2020

Ультразвукові дослідження — популярний метод діагностики, який активно застосовується також у тваринницькій галузі. Ультразвуковий сканер можна назвати озброєнням для очей ветлікаря.
Апарат Kaixin V1 – відрізняється високою якістю зображення і потужним ветеринарним програмним забезпеченням. Призначений для використання як на виїзді (на пасовищах і фермах), так і в стаціонарних умовах (в клініках).

Апарат Kaixin V1 допомагає дослідити процес вагітності тварин. Ветеринарний сканер точно визначить термін вагітності, кількість плодів і навіть їх статеву приналежність. Він вирішує й інші завдання, в тому числі забезпечує:

  • точне визначення м’ясних якостей худоби (мармуровість м’яса, товщину жирового прошарку);
  • діагностику репродуктивних органів, попередження їхзахворювань.

Ці системи відіграють важливу роль для сучасних фермерів і великих сільгосп-корпорацій.

Подібне обладнання активно застосовується в скотарстві та інших галузях тваринництва. УЗД системи мають велике значення в молочному і м’ясному скотарстві.

УЗД апарати для корів дозволяють проводити ранню діагностику тільності, дає можливість проводити точний облік фізіологічного стану тварин, організувати повноцінну їхню годівлю утримання та експлуатацію, уникати забою вагітних, а також своєчасно виявляти неплідних корів та вживати заходів, щодо їхнього лікування і повторного осіменіння мінімізуючи сервіс-період. Застосовуючи обладнання, на фермі можна збільшити кількість телят і обсяги молока.

Безболісне обстеження тварин в комфортних умовах забезпечить даний спеціальний сканер. Ветеринарний УЗД – це нова можливість діагностики і терапії сільськогосподарських тварин.